top of page

Recensies

* Vanmiddag de voorstelling van “Er was eens een zieltje…” gezien. Ik was diep geraakt door de liefde die het uitstraalde. Fantastisch hoe Babette Holtman en Hans Kunneman en Marijke Smith het verhaal van Marie-Claire tot leven hebben gebracht!
Ik had spijt dat ik ik niet een groep”zussen” had meegenomen naar de voorstelling. Het boek wat ik vanmiddag heb gekocht heb ik in een ruk uitgelezen! Herkenning en emotie: DANK !! 


Het was een prachtige kleinschalige mooi uitgevoerde voorstelling. Prachtig vertaald vanuit het boek. Zo mooi om deze zaadjes bij kinderen te planten en ook voor volwassenen om meer bewustzijn te brengen hierover. We hebben genoten. Echt een aanrader. En erg leuk dat de schrijfster zelf ook aanwezig was! 


Puur, sprankelend en met een speelse diepgang. Mijn grote complimenten voor het inlevingsvermogen van Babette. Prachtig voor jong en oud.


Het was een mooie, bijzondere en ontroerende voorstelling! Wij hebben enorm genoten!


Het was geweldig. Zó knap en indringend gespeeld.. veel herkenning. Kippenvel en tranen. Maar zó mooi!


* Het was magisch! Samen met mijn 10 jarig zoontje. Zo mooi, zo ontroerend!  Zo mooi gespeeld en begeleid. Vandaag nog aan het nagenieten! 


Ik zag de première, ben nog steeds onder de indruk!
bottom of page